Agenda de Malgrat

 • 25N Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones
  La Regidoria d'Igualtat i LGTBIQ inaugura, dins els actes commemoratius i reivindicatius del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, l'exposició fotogràfica "No" a càrrec de Viladona. L'acte començarà a les 17 h a la Biblioteca La Cooperativa. La mostra es podrà visitar fins el 2… Llegir més »
 • 25N Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones
  La Regidoria d'Igualtat i LGTBIQ organitza dins els actes commemoratius i reivindicatius del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones el taller "Veus" que reflexiona sobre violències masclistes a càrrec de l'Associació Teatral Mousiké. El taller començarà a les 18.30 h a l'Escola Municipal d'Adults Cases… Llegir més »
 • Setmana de la Prevenció de Residus 2019
  La Regidoria de Medi Ambient commemora la Setmana de la Prevenció de Residus avui amb un Clean-up day al barrri de Can Viader " amb alumnes de 3è d'ESO Pde l'Escola Sant Pere Chanel a les 9.30 h. Llegir més »
 • Contes infantils amb perspectiva de gènere
  Dins els actes commemoratius del Dia Contra la Violència de Gènere la Biblioteca La Cooperativa juntament amb la Regidoria d'Igualtat i LGTBIQ organitza una sessió de contes infantils amb perspectiva de gènere a càrrec d'Anna Garcia a partir de les 18 h. Llegir més »
 • 25N Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones
  La Regidoria d'Igualtat i LGTBIQ organitza dins els actes commemoratius i reivindicatius del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones una sessió de Contacontes infantil amb "Quan les nenes volen alt", "Rosa Caramel" i "L'Artur i la Clementina" a càrrec d'Anna Garcia. La sessió començarà a… Llegir més »
 • Cineclub Garbí: "Séraphine"
  El Cineclub Garbí projecta la pel·lícula "Séraphine" de Martin Provost a partir de les 22 h al Centre Cultural. Llegir més »
 • 〽 Festival Arrela't 2019: música
  Dra Rie Hirai oferirà "Fashionable classical concert" a les 20 h a Ca l'Arnau fins la programació del Festival Arrela't. L'entrada és gratuïta. El seu repertori inclou Enric Granados, Haydn, Chopin, Grieg, Scriabin, Rakhmàninov i Manuel de Falla. Llegir més »
 • Festival FemPop
  La tercera edició del Festival FemPop ens porta 5 dones de l'escena independent nacional i internacional amb actuacions durant tot el dia Llegir més »
 • 25N Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones
  La Regidoria d'Igualtat i LGTBIQ organitza dins els actes commemoratius i reivindicatius del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones la jornada central amb diferents activitats. Llegir més »
 • 25N Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones
  La Regidoria d'Igualtat i LGTBIQ organitza dins els actes commemoratius i reivindicatius del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones un espectacle de titelles amb perspectiva de gènere "La veritat de les Princeses" a càrrec de Clara Algaba. L'espectacle començarà a les 17.30 h a les… Llegir més »
WordPress RSS Feed by thememason.com