Nou vapper a la familia Vapor3sso Sky Solo Plus

Ja ha arribat un nou membre a la família de vapejadors el Vaporesso Sky Només Plus, una exelent kit per inici per Principiants.

Un potent dispositiu amb 80W tipus pen que disposa d’una bateria integrada de 3000mAh i una capacitat de 2ml. Igual que el seu predecessor, l’Sky Només Kit, la resistència  amb la qual aconsegueix una excepcional rendiment, a més d’un vapor i sabor immillorables.

Posseeix l’avançat xip OMNI Board Mini que combina un potent rendiment a més de poder gaudir d’un vapeo segur. Gràcies a la seva grandària compacta, la seva gran autonomia i la seva senzillesa tant d’ús com de emplenat de líquid per la seva part superior, el disseny del Vaporesso Sky Només Plus està sens dubte pensat per al dia a dia de tot vapeador.

Post Author: Estanc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *