Nou producte WISMEC ACTIVE el vaper tot terreny

Wismec Active és un excepcional mod tot terreny i multifuncional dissenyat per a ser extraordinàriament resistent a l’aigua i als cops. En el seu interior porta la tecnologia més avançada amb funcions múltiples que l’han convertit en una nova llegenda del vapeo. Un potent cigarret electrònic amb el qual podràs vapear amb una potència de sortida màxima de 80 watts que també permet escoltar música o la ràdio gràcies al seu altaveu bluetooth integrat. A més té una protecció de silicona sòlida que el protegeix contra cops i caigudes i un mosquetó que et permet portar-lo a tot arreu. La connexió USB integra també una protecció de silicona contra esquitxades accidentals.

Wismec Active porta bateria integrada de 2100mAh amb càrrega ràpida 2A, firmware actualitzable i maneres avançats de vapeo: control de temperatura (Ni, SS, Tu), TCR i Bypass. També té pantalla oled de 0.91 polzades que mostra informació detallada del dispositiu. Rang de voltatge de sortida: 0.5-9V.

Atomitzador AMOR NS PLUS
El kit porta un atomitzador Amor NS Plus amb capacitat per a 2 mil·lilitres. L’estructura té rosca 510 i és totalment desmuntable, fàcil de netejar. La recàrrega de líquid es realitza per la part superior retràctil i les entrades regulables de flux d’aire són prou grans com per produir núvols de vapor massives. Rang de resistències que pot utilitzar: 0.05-3.5 ohms.

Vine a l’estanc del passeig a veurel!

Post Author: Estanc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *